FOTO

Foto har blitt en stor interesse for meg de siste årene, spesielt etter at jeg fikk hund. Etter at jeg oppdaget hvor moro det var å ta bilder av Ariel, og senere også av Belle, kjøpte jeg meg et speilreflekskamera, et Canon 1100 D. Dette er ikke et spesielt dyrt eller fancy kamera, men et fint nybegynnerkamera. Dessuten har jeg mer troa på gode objektiver og en flink og kreativ fotograf som bruker kameraets funksjoner, enn et dyrt kamerahus.
Som hobbyfotograf tar jeg mye bilder av hundene, men også av vakker natur og detaljbilder av det som faller meg inn. På denne siden kan du se et knippe av bildene jeg har tatt den siste tiden. Jeg redigerer ikke bildene mine så mye enda, istedet tar jeg mange og plukker ut de beste. Hadde jeg kunnet mer redigering hadde jeg sikkert gjort det og jeg håper jeg kan lære meg mer om det en gang, jeg ser jo at det blir veldig bra!

Bilde13

Disse tre bildene har ikke jeg tatt, men jeg ville likevel ha det med her. Jeg har stylet modellen og redigert bildene. Fotograf: Marit Lønmo

Comments are closed.