Belle

Født 19.08.2010

Belle er mitt eget oppdrett (registrert Croft’s) og ble født som sistemann i et kull på fem. Det var Ariel sitt aller første kull og alt var veldig nytt og spennende! Jeg husker spesielt godt at lille Belle kom, hun ble liksom en bonus da jeg hadde gjettet at Ariel ville få fire valper.

BellebabyBelle 4 dager og 2 uker

Jeg skulle egentlig ikke beholde noen valp fra Ariel sitt første kull. Men da valpene ble rundt tre uker, sjarmerte minstejenta meg i senk. Hun var så nydelig, og en utrolig spesiell liten jente som elsket å kose fra første gang hun oppdaget omverdenen. Det er noe hun fortsatt er veldig glad i, mildt sagt. Frøkna eier ikke intimgrense og klatrer opp på hvem som helst, setter forbeina på brystet og lener hodet inntil ansiktet til den utvalgte. Slik kan hun stå i en evighet…. Og bare koooose….

Bellebaby2Belle 4 uker og 7 uker

Belle har verdens største personlighet :) Hun har har alltid vært en veldig glad jente. Lille «Happy» har logret i ett siden hun åpnet øynene på rundt to ukers alder, og da overdriver jeg ikke. Hun logrer absolutt hele tiden og hun elsker oppmerksomhet.
En annen ting med Belle er at hun er fryktelig smidig, rask og ikke minst spretten. Hun sitter på fanget ditt før du vet ordet av det. Virker ikke som hun engang satser for å hoppe opp, hun bare er der, plutselig, som om hun har flydd eller tryllet seg opp dit… Jeg så derfor tidlig et lite agilityemne i henne. Så vi har så vidt startet opp med dette nå, noe hun elsker! Foreløpig er det ”mønet” som er den store favoritten.

BelleagilitynybegynnerBelle på nybegynnerkurs september 2012

Kjært barn har mange navn. Og Belle er et veldig kjært barn. Hun fikk kallenavnet Bellebomsen, eller bare Bomsen, da Arnhild og Odd passet henne høsten 2010. Ellers blir hun også kalt for Speedy, BabyBelle (som osten), Happy, Timon (hun står ofte opp på bakbeina for å få litt mer oversikt, og da likner hun på Timon i «Løvenes Konge») og i det senere også Belle Bondelort (fra en lek da jeg var liten).

IMG_0642Her er Belle 10 mnd

Belle er en del mindre enn Ariel, så hun er og blir den lille bebin i hjemmet. Likevel gleder jeg meg til hun blir mer voksen i hodet, for nå om dagen er hun veeeldig vilter og har mye hormoner i kroppen. Siste ”trass”-stadiet før hun blir voksen nå. Men så er hun jo så søt og sjarmerende at hun slipper unna med det meste :) Søta <3

Belle halvannet årBelle 1,5 år

Comments are closed.