INTERIØR

Da jeg var liten elsket jeg å rydde, fikse og ommøblere rommet mitt. Jeg er en relativt ryddig sjel som liker forandringer om det fører til å ha orden. Men jeg vil likevel ikke kalle ommøblering å være opptatt av interiør. I såfall på et litt lavere nivå enn hvordan det er nå.

Siden jeg flyttet i egen leilighet har jeg blitt veldig opptatt av og interessert i interiør. Jeg liker den lyse romantiske stilen kombinert med innslag av detaljer som gir et eksklusivt uttrykk i form av krystaller og ting som glinser i sollyset. Det kalles visst Shabby Glam, noe jeg synes er en perfekt beskrivelse av hvordan jeg liker det! Det er likevel ikke en viss stil jeg følger, jeg kjøper og fikser akkurat det jeg liker, uavhengig av trend og en slik tittel på en viss type stil. Men når det er sagt, så endres jo smaken vår i takt med tiden, og derfor også trendene. Sånn er det med alt :)

Drømmen om å bygge hus… Jeg har tegnet mitt eget hus og det likner litt på dette ;) Og JA, denne drømmen skal realiseres!

DrømmehusetHuset heter Ladegaard og er fra Boligpartner.

DrømmekjøkkenetDette kjøkkenet heter Herregaard og er fra Sigdal.

DrømmehallBilde over fra Boligpartner.

Drømmesoverom

Bilde fra Sigdal

Comments are closed.