Kärrstegens Gård på Berg

Neste gang du er på vei til Göteborg, og kommer nordfra, så er det et sted du bare må stoppe hvis du liker interiør! Ta av til Ljungskile og følg skilter mot Kärrstegens Gård, så trer du sakte men sikkert inn i en helt annen verden. Helt uventet fant mamma og jeg denne magiske interiørbutikken, eller interiørhuset om du vil.

Mamma og jeg dro nemlig til Sverige for 4 uker siden idag, for å parre Belle. Ja, helt riktig, hun er parret med en kjempesøt tricolor gutt som heter Eric <3 Se her for mer info. Da vi hadde kjørt et par timer etter vi kom til Moss med ferge fra Horten, så stoppet vi helt tilfeldig på bensinstasjonen i Ljunskile. Da vi hadde tenkt til å dra derfra, så vi et lite skilt med ordet «interiør», og da ble vi straks litt nyskjerrige. Vi fulgte skiltene, og kom altså til dette:

Interiør1 Interiør3 Interiør2 Interiør4 Interiør5

Bildene beskriver dessverre ikke følelsen av å komme inn i den butikken (og er av dårlig kvalitet, da de ble tatt med iPhone), for den var helt utrolig spesiell. Det var så stemningsfullt der inne, det var vi begge enige om. Det må bare oppleves. For 4 uker siden var selvfølgelig stemningen preget av jula, og det var jo bare et pluss! Kan tenke meg det er ganske anderledes der på sommerstid, men sikkert like fint. Det var en million ting å se på der, så stoppet vårt ble noe lengre enn planlagt. De hadde også en egen avdeling med mye forskjellige typer mat og godteri.

Vi snakket litt med de som jobbet der, og de fortalte at butikken deres faktisk er blitt en attraksjon, folk kommer langveisfra bare for å besøke denne spesielle butikken. Så de leier også ut rom. Det er ganske kult. Tror vi må ta en tur til sommeren. Da skal jeg ha spart opp litt som jeg kan bruke der, var så mye jeg hadde lyst på! Jeg kjøpte noen småting, blandt annet fatet og fuglen dere ser i dette innlegget, og 6 stoffservietter.

Her er link til nettsiden deres: http://www.karrstegensgard.se/

This entry was posted in Bolig og interiør. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *