Merry christmas y’all

God jul alle sammen :)

Det har vært noen travle, men koselige dager de siste dagene nå. Til tross for været som har vært har jeg kost meg med familien min, og hundene selvsagt. Vi hadde det årlig Møljepartyet på søndagen, da var vi 21 personer hjemme hos mamma og Harald. Lille julften spiste vi grøt hos pappa og Turid, og på julaften var vi igjen på Føynland hos mamma og Harald. Dette er første julen jeg har vært endel hjemme hos meg selv også, mellom slagene. Syns det er fint for hundene å få være litt hjemme også, og jeg liker jo å være hjemme hos meg selv også. Må jo kose meg litt med all julepynten!

Så julaften startet for min del med frokost hos pappa, også dro jeg hjem til meg selv for å stelle meg og se på 3 nøtter til askepott, elsk <3. Og reisen til julestjernen sto på i bakgrunn mens jeg pakket inn de siste gavene. I år er også første gangen jeg har droppet å dra i kirken. Men det ble jul fordet :) Vi spiste deilig kalkun med tilbehør, gikk rundt juletreet, noe vi ikke har gjort på noen år. Men nå hadde vi plutselig en god grunn, med barn i huset! Nissen kom til og med, og vi var egentlig ganske spente vi voksne også :) Vi fikk så mye fint alle sammen.

JulemorgenGløgg, fyr i peisen og 3 nøtter til askepott

IMG_6143 IMG_6167Julaften IMG_6192 IMG_6194 IMG_6196Igår var det julemiddag hos pappa og Turid, med Bitte og bestefar på besøk. Vi spiste deilig torsk. Imorgen skal jeg tilbake på jobb, blir nesten litt deilig kjenner jeg. Spesielt siden det bare er en dag, så er det helg igjen :D Blir nok stille og rolig der kan jeg tenke meg.

Ha en fin romjul videre <3

This entry was posted in Hverdagsliv. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *