OM MEG

Om megJeg heter Kjersti Caroline Lønmo og bor i min egen fineste lille leilighet i Tønsberg, sammen med mine to hunder. Jeg ble født den 30.08.1984 og da bodde vi på Røa i Oslo. Der bodde vi, det vil si mamma, pappa og min storesøster, fram til jeg ble 4 år. Da flyttet vi til Lerum, nærmere bestemt Hulan, utenfor Gøteborg i Sverige. I løpet av de fire årene vi bodde der ble den lille familien vår til fem, og jeg fikk en lillesøster også. Barndommen i Sverige er gode minner :) Deretter flyttet vi tilbake til Norge, og denne gangen til Asker (Nesbru på Slependen). Der bodde vi i to år, før vi flyttet til Nøtterøy som er pappas barndomssted. Da hadde jeg blitt 10 år. Der har vi bodd siden, og jeg vil også kalle Nøtterøy for mitt barndomssted.

Da jeg gikk på videregående, tegning, form og farge som det het den gang, skilte mine foreldre seg. De er nå lykkelig gift på nytt begge to:)

RussRuss 2003 ;)

Etter videregående valgte jeg å reise et år til Canada som Au Pair, for å forbedre engelsken min, og for å komme meg litt vekk fra lille Tønsberg. Det ble et kjempefint og lærerikt år! Og selvom jeg trivdes godt der, innså jeg da at det var i Tønsberg jeg ville bo. Da jeg kom tilbake til Norge igjen startet jeg på sykepleieutdannelsen på Høgskolen i Vestfold. Der fikk jeg noen gode venninner, og levde studentlivet for fullt, men studiet var ikke noe for meg. Så det ble med det første året. Jeg ville heller bli frisør!

Etter nøye gjennomtenking valgte jeg å kaste meg over telefonen bare noen dager før skolestart i 2005 og meldte meg på Vestfold frisørskole – en privat frisørskole i Larvik som går over seks måneder. Jeg var heldig og fikk plass der etter noen dager. Det var et morsomt og lærerik halvår, hvor jeg bodde hos min mormor Besse <3

Da jeg var ferdig der fikk jeg lærlingplass hos Nexus frisør i Tønsberg. Jeg lærte masse i løpet av mine to år som frisørlærling, men kunne desverre ikke jobbe som frisør så veldig lenge da jeg utviklet meget sensitive luftveier på grunn av kjemikaliene i farge og permanent.

Her er jeg lærling

Oppsetting var min absolutt favorittdisiplin

Dermed, etter en lang prosess, fikk jeg omskolering av nav. Det er den beste muligheten jeg noen gang har fått, for nå er jeg ingeniør, og det er jeg så innmari fornøyd med! I 2009 startet jeg på Produktdesign ved Høgskolen i Vestfold (igjen), som er den gamle maskiningeniørlinjen der. Og det har vært tipp topp!

Livet på HIVEBilder fra hverdagen på HIVE

Jeg har nå begynt å jobbe og jeg stortrives!

Så livet mitt idag består av min fine familie, hundeliv, hest en gang iblandt, gode venner og morsomme sammenkomster, noe reiser innimellom og jobb.

Comments are closed.