Ventetid: Belles andre kull

Med de olympiske leker på tv og en tykk og sliten voffs på sofaen venter jeg i spenning på at noe skal skje. Nå er det så nære termin at fødselen kan starte når som helst. Ariel er plassert hos mamma, jeg sjekker temperaturen, kjenner på spark og noterer ned små endringer. Valpekassa er på plass, og alt av utstyr som skal til. Jeg begynner jo å få litt erfaring nå, med to kull fra før, men jeg er utrolig glad og takknemlig for at Arnhild igjen har lyst til å komme og hjelpe meg med fødselen. Det er så trygt og godt med en som har 30 års erfaring ved min side, som kan hjelpe til med å ta avgørelser og vurderinger når det står på som værst :)

Belle drektigPæreformet

Jeg bestilte meg noen småting fra Ellos her om dagen, blandt annet en fin rammehylle. Har virkelig fått sansen for de siden jeg så dem på et Perfect Home party for en liten evighet siden, men aldri fått somlet meg til å bestille en. Også fant jeg denne i en litt kortere størrelse for litt siden, som passet perfekt over tv’en min :) Ble det ikke fint?

IMG_6516 IMG_6518 IMG_6517 IMG_6524 IMG_6525

This entry was posted in Bolig og interiør, Hundene, Valper. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ventetid: Belles andre kull

  1. Hildur Wara says:

    Så flink du er med pyntingen din. Det er jo så lekkert. Håper alt går bra med Belle. Er muligens like spent som deg på resultatet. Tvi Tvi !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *